Αυτό είναι μια παρωδία και δεν αποτελούν μέρος του Queens κοινοτικού συμβουλίου 1.

Ανατρέξτε στην αγγλική έκδοση για τις συνδέσεις και αναφορές. Η μετάφραση που παρέχεται από το Google Translate, έτσι ξέρουμε ότι δεν είναι τέλεια. Αλλά σε αντίθεση με το κοινοτικό συμβούλιο, τουλάχιστον προσπαθήσαμε!

Σχετικά CB1Queens.org

Περήφανα που εξυπηρετεί τις κοινότητες της Astoria, Astoria Old Village, ολλανδικά σκοτώνει, Queensbridge, Queensplaza North, Ditmars, Ravenswood, Steinway, Garden Bay, Woodside, και Rikers Island. Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 μέλη αντιπροσωπεύουν μια περιοχή 178.325 κατοίκων (μη συμπεριλαμβανομένων των 12.000 κρατουμένων στις Rikers Island).

 

Νέα Υόρκη Κοινοτικά Συμβούλια "είναι αυτόνομες υπηρεσίες πόλης και τα μέλη της είναι στελέχη City." Κοινοτικά Συμβούλια δεν έχουν περισσότερα από 50 μέλη με δικαίωμα ψήφου και εκπροσωπούν τις κοινότητες που δεν υπερβαίνει τους 250.000 κατοίκους. Οι 59 Κοινοτικά Συμβούλια της Νέας Υόρκης, υποτίθεται ότι πρέπει να «ενθαρρύνουν και να διευκολύνουν τη συμμετοχή των πολιτών στην κυβέρνηση της πόλης εντός των κοινοτήτων τους." Το 2013, κάθε κοινότητα συμβούλιο είχε προϋπολογισμό $ 206.895 (μη συμπεριλαμβανομένου του ενοικίου και των επιχειρήσεων κοινής ωφελείας).

Κάθε πίνακας έχει έως και 50 "σκληρά εργαζόμενα μέλη εθελοντικών ψήφου." Στην πραγματικότητα, μερικά μέλη του Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 έργο τόσο σκληρά δεν μπορούν να παρακολουθήσουν μηνιαίες συναντήσεις. Σε οποιαδήποτε συνεδρίαση, γενικά 30 ή έτσι τα μέλη του Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 θα είναι παρόντες. Τα μισά από τα μέλη που διορίζονται κάθε χρόνο με τους όρους 2 ετών. Επαναδιορισμός είναι κοινή. Πολλά μέλη έχουν υπηρετήσει επί δεκαετίες.

Κοινοτικά Συμβούλια οι ίδιοι δεν μπορούν να παραγγέλνουν οποιοδήποτε πρακτορείο της πόλης ή υπαλλήλου να εκτελέσει οποιαδήποτε εργασία, αλλά έχουν ένα ορισμένο ποσό της επιρροή με τους εκλεγμένους αξιωματούχους και φορείς της πόλης, ιδιαίτερα σε θέματα της «χρήσης γης." Κοινοτικά Συμβούλια παρέχουν επίσης χρήσιμες για την κάλυψη των τοπικών εκλεγμένων αξιωματούχων, όταν παίρνουν θέσεις σε αντίθεση με την πλειοψηφία των ανθρώπων στην κοινότητα.

Η πόλη της Νέας Υόρκης, λέει, "Τα μέλη που επιλέγονται από τους Προέδρους Borough μεταξύ ενεργή, συμμετέχουν άνθρωποι της κάθε κοινότητας." Αλλά, στην πραγματικότητα, τα περισσότερα μέλη είναι απλά διακοσμημένα με τοπικό αντιπρόσωπο του δημοτικού συμβουλίου τους. Φυσικά, δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ δωρίζοντας χρήματα σε ένα μέλος του συμβουλίου και υπηρετούν σε μια κοινότητα του σκάφους.

Δεν υπάρχει καμία απαίτηση διαμονής για να εξυπηρετήσει την κοινότητα του σκάφους. Δεδομένου ότι τα στοιχεία αυτά δεν γίνονται δημόσια, κανείς δεν ξέρει (ή τουλάχιστον κανείς δεν λέει). Αλλά ίσως το 20 τοις εκατό των μελών του Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 δεν χρειάζεται καν να ζουν στην κοινότητα. Δεδομένου ότι τα μέλη δεν μπορούν να ψηφίσουν για κάτι "που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια προσωπική και άμεση οικονομική απολαβή για το μέλος της κοινότητας του σκάφους ή σε οποιονδήποτε συνδέεται με το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της κοινότητας," αυτά τα μέλη μη μόνιμοι κάτοικοι αξίζουν ειδικό έπαινο για την αλτρουιστική αφοσίωση τους για την εξυπηρέτηση!

Συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου είναι ανοικτές στο κοινό και γενικά κατέχει την τρίτη Τρίτη κάθε μήνα. Παρακαλούμε παρακολουθήσουν. Σε αυτές τις συναντήσεις, τα μέλη αντιμετώπιση στοιχεία αφορούν τοπικές επιχειρήσεις ιδιοκτήτες και τους προγραμματιστές. Για παράδειγμα, εάν η ρύθμιση τοπικές ζώνες "παρουσιάζει μια οικονομική δυσπραγία ή πρακτική δυσκολία," μπορείτε να εφαρμόσετε στο Διοικητικό Συμβούλιο Προτύπων και απευθύνει έκκληση για μια διακύμανση ζωνών. Αν έχετε την υποστήριξη της κοινότητας του σκάφους, το αίτημά σας θα είναι σχεδόν σίγουρα να εγκριθεί.

Κοινοτικά Συμβούλια και βελτίωση "της ποιότητας ζωής για όλους τους Νεοϋορκέζους." Αλλά όταν κατοίκων της ποιότητας της ζωής έρχεται σε σύγκρουση με τα συμφέροντα των επιχειρήσεων, θα συνταχθούν με τις επιχειρήσεις. Και όταν τα συμφέροντα των επιχειρήσεων σύγκρουση με χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, θα ψηφίσουν γενικά για πάρκινγκ. Παρακαλώ δείτε τη σελίδα επιτεύγματά μας.

Οι κάτοικοι του Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 συνθέτουν "το πιο εθνοτικά μικτή κοινότητα στη Νέα Υόρκη και, ενδεχομένως, στον κόσμο, με πάνω από 118 εθνικότητες ... [συμπεριλαμβανομένων] ένα μεγάλο πληθυσμό μεταναστών, και η μεγαλύτερη κοινότητα της Μέσης Ανατολής στο Queens." Αλλά δεν είναι τα μέλη του Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1! Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 μέλη αντιπροσωπεύουν περήφανη ιστορία της περιοχής του 20ου αιώνα. Η πλειοψηφία των Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 μέλη είναι ιταλικής ή ελληνικής καταγωγής.

Οι κάτοικοι του Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 (μη συμπεριλαμβανομένων των κρατουμένων, φυσικά) είναι 47% λευκό, 29% ισπανόφωνοι, 13% Ασιατικά, 8% μαύρο, και 3% μιγάδες. 60% των κατοίκων μιλούν μια γλώσσα εκτός της Αγγλικής στο σπίτι. Το ένα τέταρτο των κατοίκων λένε ότι δεν μιλούν αγγλικά "πολύ καλά." Λοιπόν, όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της επιτροπής μιλούν αγγλικά, σας ευχαριστώ πολύ.

Οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής δεν είναι καν από την περιοχή. Μπορείτε να πιστέψετε ότι πάνω από 4 στους 10 κατοίκους είναι από άλλη χώρα! 1 στους 5 κατοίκους δεν είναι ακόμη ένας πολίτης των ΗΠΑ. Καλά είμαστε σίγουροι είναι!

Ο μέσος όρος ηλικίας στην κοινότητα είναι μόλις 35 ετών. Heck, ο διακεκριμένος πρόεδρος του Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 έχει την προεδρία του διοικητικού συμβουλίου για περισσότερα χρόνια από ό, τι αυτό! Περισσότερα από τα μισά μέλη του Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 είναι άνω των 60 ετών! Μερικά μέλη είναι nonagenarians! Ίσως είναι κάτι στον αέρα.

Το Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 αντιπροσωπεύει μια περιοχή στην οποία το 80% των κατοίκων είναι ενοικιαστές, αλλά οι περισσότεροι Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 μέλη είναι αρκετά έξυπνος για να έχουν το δικό τους ακίνητο. Μεταξύ των μελών του Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1, υπάρχουν περισσότερες ιδιοκτήτες από τους ενοικιαστές.

Τριάντα τοις εκατό των κατοίκων που εξυπηρετούνται από το Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 λαμβάνουν κάποια μορφή κρατικής στήριξης του εισοδήματος (είτε πρόκειται για μετρητά Βοήθειας (TANF), Συμπληρωματικό Εισόδημα Ασφάλισης, ή / και Medicaid). Μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου είναι ΟΧΙ για την καλή διαβίωση.

Η πλειοψηφία των νοικοκυριών στην περιοχή που αντιπροσωπεύεται από Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 δεν διαθέτουν αυτοκίνητα. Αλλά σίγουρα πολλοί καλοί άνθρωποι κάνουν.

Για περισσότερες infomation, παρακαλώ επισκεφθείτε Κοινοτικά Συμβούλια Επεξήγηση.

Για να μάθετε περισσότερα για την κοινότητα πίνακες, επικοινωνήστε Queens Borough Πρόεδρος Melinda Katz ή Αντιπρόσωπος του Δημοτικού Συμβουλίου σας. Για Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1, Πόλη σας μέλος του Συμβουλίου είναι Costa "Κωνσταντίνος ο Μέγας" Κωνσταντινίδης (Περιφέρεια 22, βόρεια του 34ου Λ). Αν ζείτε σε περιοχή 26 (νότια του 34ου Ave και από την Woodside Σπίτια στο ΒΠΣ, βόρεια της Northern Blvd), θα είναι καλά εξυπηρετείται από το Αξιότιμο Μέλος του Συμβουλίου Jimmy Van Bramer. Άλλοι σε Jimmy Van Bramer Περιφερειακό 26 θα πρέπει να επικοινωνήσουν Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 2.

Γιατί CB1Queens.org;

"Ένα site μπλα μπλα, πιθανώς γραμμένο από ένα κορίτσι." - Μια Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 μέλος μιλάμε για CB1Queens.org κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης.

Οι περισσότεροι Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 μέλη εξακολουθούν να έχουν μικρή σχέση με την κοινότητα. Δείτε την ενότητα μελών για περισσότερο γι 'αυτούς που υπηρετούν στο διοικητικό συμβούλιο (και οι οποίοι δίνουν χρήματα).

Κοινοτικών συμβουλίων θα πρέπει να εκπροσωπεί την κοινότητα. Επειδή δεν μπορούσε να συνεργαστεί με Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1, αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε απλά και κρατήστε τα μέλη υπόλογοι για τις πράξεις τους. Δημιουργήσαμε CB1Queens.org ως parady από ό, τι κάνουν.

Αρχικά, αυτή η περιοχή ήταν γραφτό να είναι καθαρά ενημερωτικό. CB1Queens.org ήθελε να βοηθήσει τους ανθρώπους στη γειτονιά - ιδιαίτερα όσους δεν το βρόχο, όπως οι νεοεισερχόμενοι στην Νέα Υόρκη και οι μετανάστες που δεν μπορούν να μιλούν αγγλικά - να μάθουν για την κοινότητα του σκάφους. Έτσι CB1Queens.org που ορίζονται για την παροχή πραγματικές πληροφορίες σχετικά με Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 Το πιο μάθαμε, τόσο περισσότερο θα μπορούσαμε να μην το πιστέψω.

Το 2012, πήγαμε για να βρείτε πληροφορίες σχετικά με το διοικητικό συμβούλιο commuinty σε απευθείας σύνδεση και ανακάλυψε ότι Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 δεν έχουν καν μια ιστοσελίδα. Αλλά τότε, γιατί να το κάνουν; Ένας δικτυακός τόπος περιλαμβάνει τόσο εις γνώση της σύγχρονης τεχνολογίας και την επιθυμία να είναι διαφανής.

Αλλά νομίζω ότι τα πράγματα πάνε καλά. Από το 2013 εκλογές, ένας νέος εκπρόσωπος του δημοτικού συμβουλίου και ο νέος πρόεδρος δήμο έχουν διοριστεί πραγματικά μέλη της κοινότητας στο συμβούλιο! Έτσι, εδώ είναι για να σας, Costa! Παρακαλώ συνεχίστε να διορίσει ανθρώπους που πραγματικά νοιάζονται για και αντιπροσωπεύουν την πλειοψηφία των κατοίκων που ψήφισαν για σας!

Αυτά ήταν η αρχική μας στόχους. Λίγα έχουν επιτευχθεί.

• Στόχος: Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 πρέπει να είναι ανοιχτή σε νέα μέλη.
Κατάσταση: Μερικώς επιτευχθεί! Αν και ακόμα ένα μικρό κλάσμα του συνολικού, υπάρχουν κάποια νέα μέλη που σπάσει το καλούπι!

• Στόχος: μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 θα πρέπει να αντανακλούν καλύτερα τη δημογραφική σύνθεση της κοινότητας ως προς την ηλικία, την εθνικότητα, τον πλούτο, την κατάσταση της στέγασης, το καθεστώς μεταφοράς, και τη θρησκεία.
Κατάσταση: Να πάρει καλύτερα, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα πολύ μακρύ δρόμο να διανύσουμε.

• Στόχος: μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Queens κοινοτικού συμβουλίου 1 θα πρέπει να ζουν στην περιοχή. Πολλοί δεν το κάνουν.
Κατάσταση: Ακόμα πάρα πολλά μέλη του διοικητικού συμβουλίου που δεν έχουν κατοικία ή την ποιότητα της ζωής ενδιαφέροντος στην περιοχή.

• Στόχος: μέλη του διοικητικού συμβουλίου θα πρέπει να επιλεγεί σε κάποιο δημοκρατικό και αντιπροσωπευτικό τρόπο.
Κατάσταση: Η prococess επιλογή εξακολουθεί να είναι αυθαίρετο και αδιαφανή, με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου διορίζονται από τον πρόεδρο βόριο.

• Στόχος: μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Queens κοινοτικού συμβουλίου 1 θα πρέπει να απαιτείται να παρίστανται στις συνεδριάσεις.
Κατάσταση: Συμμετοχή ακόμα αιωρείται γύρω από ένα απαράδεκτο το 50 τοις εκατό.

• Στόχος: Συμμετοχή και ψήφου αρχεία όλων των μελών της κοινότητας του σκάφους πρέπει να είναι διαθέσιμες στο κοινό και καταγράφονται σε μηνιαία πρακτικά των συνεδριάσεων του διοικητικού συμβουλίου.
Κατάσταση: Δεν σημειώθηκε πρόοδος.

• Στόχος: Θα πρέπει να υπάρχει στροφή όρια. Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 μέλη δεν θα πρέπει να χρησιμεύσει για δεκαετίες.
Κατάσταση: Δεν σημειώθηκε πρόοδος.

• Στόχος: Θα πρέπει να υπάρχει μια εθελοντική ηλικία συνταξιοδότησης. Δεν έχουμε τίποτα εναντίον της σοφίας των ηλικιωμένων, αλλά πιστεύουμε ότι η κοινότητα θα πρέπει να εξυπηρετούνται καλύτερα από περισσότερη αντιπροσώπευση από τα κάτω 80 δημογραφικό σύνολο.
Κατάσταση: Δεν σημειώθηκε πρόοδος.

• Στόχος: Οι πολιτικοί που εξυπηρετούν την περιοχή θα πρέπει να έχει μια άποψη για το Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1.
Κατάσταση: Δεν σημειώθηκε πρόοδος.

• Στόχος: Θα πρέπει να υπάρχει λιγότερη εμφάνιση της οικονομικής σύγκρουσης συμφερόντων μεταξύ της Κοινότητας Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, Πόλη Μέλη του Συμβουλίου, εργολάβους, και τα συμφέροντα των επιχειρήσεων. Υπηρετεί στο διοικητικό συμβούλιο δεν θα πρέπει να έχουν την εντύπωση ότι είναι ένα ραντεβού κηδεμονία.
Κατάσταση: Ήπια βελτίωση. Σίγουρα κάποιες από τις πρόσφατες συναντήσεις του Costa φαίνεται σαν μια ειλικρινή προσπάθεια να διευρύνει την εκπροσώπηση στο διοικητικό συμβούλιο της κοινότητας.

• Στόχος: Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 πρέπει περιστασιακά ωθήσει πίσω ενάντια στα συμφέροντα των εργολάβων και να αγωνιστούμε για τη δημιουργία ορόσημα και ιστορικές συνοικίες.
Κατάσταση: Υπήρξε κάποια pushback σε σχέση με Astoria Cove. Είτε αυτό ισοδυναμεί με κάτι μένει να δούμε. Τίποτα δεν έχει landmarked.

• Στόχος: Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 θα πρέπει να υποστηρίξει τις ανάγκες διέλευσης της πλειοψηφίας των νοικοκυριών που δεν διαθέτουν αυτοκίνητο.
Κατάσταση: Δεν σημειώθηκε πρόοδος.

• Στόχος: Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 θα πρέπει να εκτιμήσουν, να βοηθήσει και να υποστηρίξει ανεξάρτητες επιχειρήσεις που ανήκουν και να ζητήσω προστασία από τους κατοίκους της περιοχής.
Κατάσταση: Κανένας που ξέρουμε.

• Στόχος: Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 θα πρέπει να έχουν μια στενή ψηφοφορία για τίποτα. Μόνο μια φορά.
Κατάσταση: Πέτυχε το Απρίλιο του 2013! (Αλλά ίσως είχαμε τις θέες μας πολύ χαμηλά ζητώντας μόνο ένα.)

• Στόχος: Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 θα πρέπει να σταθεί πίσω και να είναι περήφανοι για τα επιτεύγματά τους, αντί να απειλείς με μηνύσεις εναντίον εκείνων που τους παρωδία.
Κατάσταση: Λοιπόν, δεν έχουμε ακούσει από τους δικηγόρους της πόλης σε μια στιγμή. Έτσι, αυτό είναι μια καλή είδηση​​. (Στη συνέχεια, όμως ποτέ δεν έκανε πραγματικά μια υπόθεση, πέραν των νομικών εκφοβισμό.)

Συναντήσεις

Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 κατέχει τακτικά προγραμματισμένα, πλήρη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της, την τρίτη Τρίτη κάθε μήνα στο Astoria World Manor, 25-22 Astoria Boulevard, στις 7 μ.μ. (Με την ευκαιρία, ο χρόνος μπορεί να ποικίλλει. Παρακαλώ ελέγξτε ατζέντα.)

Συχνά, περισσότερα από τα μισά μέλη του διοικητικού συμβουλίου είναι παρόντες στις συνεδριάσεις, οι οποίες είναι ανοικτές στο κοινό. Θα σας δούμε εκεί!

Σύνθεση: Ποιοι είμαστε (και σχετίζονται με δωρεές εκστρατεία)

Πολλά μέλη είναι μη κατοίκους - δεν υπάρχει καμία απαίτηση διαμονής - και έχουν μόνο οικονομικό, επιχειρηματικό, ή τα συμφέροντα της ανάπτυξης στην περιοχή. Μερικές φορές, όταν τα κέρδη τους είναι σε κίνδυνο, που αγωνίζονται ενεργά ενάντια στα συμφέροντα των κατοίκων. Έτσι, ειδικά εύσημα σε εκείνους που νοιάζονται τόσο πολύ για το Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 περιοχή που εξακολουθούν να υπηρετούν, για δωρεάν, ακόμη και αν η υπηρεσία δεν μπορεί, από το νόμο, άμεσα οικονομικά οφέλη, παρά τα οικονομικά τους συμφέροντα στην περιοχή. Μπερδευτήκατε; Έτσι είμαστε.

Η κατώτατη γραμμή είναι ότι κανείς δεν χρησιμεύει για την "κοινότητα" του σκάφους, εκτός αν αυτός ή αυτή να πάρει την κεφάλα από το πρόσωπο του συμβουλίου ή ο πρόεδρος δήμο, ο οποίος διορίζει και να διορίζει όλα τα μέλη.

Στη θετική πλευρά, το 2014 υπάρχουν τελικά κάποια νέα μέλη της κοινότητας του σκάφους, διότι μετά από τέσσερις δεκαετίες Vallone κανόνα, έχουμε ένα νέο συμβούλιο πρόσωπο, Costa Κωνσταντινίδης, και μια νέα Queens πρόεδρος δήμο, Melinda Katz. Έχουμε υψηλές προσδοκίες για τα δύο! Είμαστε αρχίζει επιτέλους να δούμε κάποια ηλικία εργασίας τα μέλη της κοινότητας του σκάφους που νοικιάζουν τα σπίτια τους στην κοινότητα και - αντί να προσπαθούν να διατηρήσουν πάρκινγκ, το παρελθόν, και τα κέρδη τους - φροντίδα για το παρόν και το μέλλον!

Ενώ κάποια από τα παλιά φρουρά δίνουν χρήματα για Costa τόσο γρήγορα όσο επιτρέπεται σύμφωνα με την τοπική και κρατική νομοθεσία, πολλά νέα μέλη φαίνεται να διοριστεί με βάση την αξία, παρά το πορτοφόλι τους! Ποσά Dollar (αναφέρονται παρακάτω) είναι μόνο αναφερθεί άμεσες δωρεές και δεν περιλαμβάνουν attendence σε εράνους και τα οφέλη και τα παρόμοια (τα ποσά των οποίων είναι συχνά πολύ υπερβολική του τα χρήματα που δίνονται άμεσα). Ποσά Δολάριο κάνουν περιλαμβάνουν δωρεές από το τεκμήριο κοντά τα μέλη της οικογένειας. Οι διορθώσεις είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

Μιλώντας για τους πολιτικούς: Τους αγαπώ! Γι 'αυτό τους δίνουμε χρήματα. Δεν είναι πολλά χρήματα για όσους έχουν επιλέξει να συμμετάσχουν στη δημοκρατική διαδικασία σε μια τέτοια φιλανθρωπική τρόπο. Όλα σε όλα, μια συμφωνία, θα μπορούσαμε να πούμε ακόμα. Lucille Hartmann, ο Διευθυντής Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 District (ένα μισθωτό εργαζόμενο) είπε, "Τι κάνει αυτή η πόλη τρέχει αρκετά αξιοπρεπώς είναι να πάρει μαζί με τους εκλεγμένους αξιωματούχους σας." Και τι καλύτερος τρόπος για να πάρετε μαζί από ό, τι το χέρι πάνω από τα κρύα σκληρά μετρητά; Εκτός αυτού, οι οικονομικές συνεισφορές στους αιρετούς αξιωματούχους αποτελούν βασικό μέρος της δημοκρατικής διαδικασίας και συνταγματικά προστατευμένη μορφή της ελευθερίας του λόγου. Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 δεν είναι βέβαιο κατά την ελευθερία του λόγου. Είστε;

Το πρώτο ποσό σε δολάρια που αναφέρονται αντιπροσωπεύει δωρεές σε Costa Κωνσταντινίδη. Για μια μικρή ιστορική προοπτική, ο δεύτερος αριθμός αντιπροσωπεύει το παρελθόν δωρεές της οικογένειας Vallone.

Επιτεύγματα

Για μια πλήρη λίστα όλων των Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 έχει γίνει για την κοινότητα από το 2012, παρακαλώ διαβάστε τα πρακτικά των μηνιαίων συναντήσεων, οι οποίες είναι ανοικτές στο κοινό. Επίσης δείτε το 2013 Προϋπολογισμός Εγγραφή.

Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 είναι υπερήφανοι ότι υπάρχουν σχεδόν ποτέ κοντά ψήφων. Πολλές ψηφοφορίες είναι ομόφωνη ή έχουν ένα συμβολικό ψηφοφορία διαφωνίας. Και ακόμα και τα πιο αμφιλεγόμενα και διχαστικά ζητήματα αποφασίζονται από τα περιθώρια των 3 ​​ψήφου: 1.

Χρειάζεται ισχυρή ηγεσία και ηθικό σθένος να πάει ενάντια σε αυτό που θέλουν οι περισσότεροι κάτοικοι. Αλλά δεν ξέρουν τι είναι καλό γι 'αυτούς. Εμείς κάνουμε. Γι 'αυτό είμαστε στην κοινότητα του σκάφους και δεν είστε.

Συνεχίζεται Έργα:

• Το Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 εγκρίνει πιο υπαίθριο καθιστικό για "εστιατόρια" από ό, τι οποιαδήποτε άλλη κοινότητα του σκάφους. Για κάποιο λόγο, το Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 καλεί εστιατόρια "φαγάδικα." Αλλά ποιος δεν αρέσει να κάθεται έξω σε ιδιωτικά ιδρύματα; Βοηθά τη δημόσια ασφάλεια. Και μας αρέσει υπαίθρια «εστιατόρια», επειδή δίνει την γειτονιά ένα αριστοκρατικό «ευρωπαϊκή» εμφάνιση. Αγαπάμε την «ευρωπαϊκή» εμφάνιση της γειτονιάς μας.

• Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 αγώνες "οροθεσίων" και τα λεγόμενα «ιστορικές συνοικίες." Υπάρχουν 109 περιοχές ορόσημο στη Νέα Υόρκη, αλλά δεν θα βρείτε ένα από αυτά στην περιοχή που εξυπηρετείται από το Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1! Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 είναι ένα από τα λιγότερο "ορόσημο" φιλική κοινότητα πίνακες στην πόλη. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν μόνο τρεις "landmarked" κτίρια στην περιοχή που καλύπτεται από το Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 (συν ένα ρολόι).

Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 αγώνες ακούραστα για την προστασία των δικαιωμάτων των developers και οι ιδιοκτήτες ακινήτων να κάνουν ό, τι θέλουν. Τα παλιά σπίτια και αρχοντικά που έδωσε την κοινότητα του χαρακτήρα, την αξία και την ασφάλεια έχει αντικατασταθεί με νέα κτίρια γνωστή για την αφθονία των παραθύρων μονάδες air-condition. Πολλοί έχουν κερδίσει βραβεία.

Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 ενθαρρύνει τις προσπάθειες της Ευρύτερης Astoria Historical Society για να διατηρήσει τις εικόνες των ιστορικών κτιρίων, μετά από όπου και αν κατεδαφιστούν.

• Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 σήμερα αγωνίζονται για την ανάπτυξη Roosevelt Island, επειδή η αύξηση της κυκλοφορίας προς και από αυτό το νησί θα μπορούσε να αυξήσει την κυκλοφορία στο Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 περιοχή. "Έχουν πάρει ένα όμορφο κτίριο και παίρνουμε όλα τα σκουπίδια." "Οι δρόμοι δεν έχουν χτίσει για τα βαρέα φορτηγά φορτίου." Ή ποδήλατα. Ή πεζούς. Οι δρόμοι έχουν κατασκευαστεί για τη μειονότητα των νοικοκυριών που κατέχουν αυτοκίνητα. Οι δρόμοι παρέχουν δωρεάν δημόσιο χώρο για να αποθηκεύσετε τα αυτοκίνητά μας, όταν δεν είναι σε χρήση.

Το 2014:

• Πρώην Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 μέλος Mario Lalicata έκανε τις ειδήσεις και πάλι, όταν καταδικάστηκε σε φυλάκιση για κλοπή κακούργημα. Για να επαναλάβω, Lalicata δεν είναι πλέον μέλος του Queens κοινοτικού συμβουλίου 1. Φυσικά Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 δεν συγχωρεί την εγκληματική συμπεριφορά. Mario Lalicata είναι ένα πρώην μέλος. Η ιδιότητα του μέλους, όλοι γνωρίζουμε, βασίζεται στο χαρακτήρα ενός ατόμου και την ικανότητα να εξυπηρετήσει καλύτερα την κοινότητα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πίσω όταν διορίστηκε Lalicata, όλων των κατοίκων του Queens, Lalicata είχε τον καλύτερο χαρακτήρα και την ικανότητα για να εξυπηρετήσει την κοινότητα. Δεν ξέρουμε πώς ένα τέτοιο καλό παιδί θα μπορούσε να πάει άσχημα. Είναι κρίμα, πραγματικά.

Το 2013:

• Citi Bike βρίσκεται εγγύτερα στο Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1, αλλά δεν μας φταίει! Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι ο πολιτειακός γερουσιαστής Michael Gianaris, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Jimmy Van Bramer, και Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 2 κάνουμε. Αλλά το όνομα του γιου του αξιότιμου Συμβουλίου κράτη Peter Vallone, ο πρεσβύτερος, κάνουμε το καλύτερό μας για να επιβραδύνουν την εξάπλωση των ποδηλάτων στο Western Queens. Να είστε βέβαιοι ότι δεν θα δείτε καμία από αυτές τις μετοχές ποδήλατο βόρεια του 34ου Ave οποιαδήποτε στιγμή σύντομα.

• Πρώην Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 μέλος Mario Lalicata έκανε τις ειδήσεις από Εξαπάτηση ενοικιαστές (υποτίθεται ότι) σε απάτη ακινήτων. Lalicata δεν έχει δωρίσει χρήματα σε Vallone από το 2000, όταν ο ίδιος και η Λίνα Lalicata έδωσε 500 δολάρια. Φυσικά, αυτά τα δώρα δεν είχε τίποτα να κάνει με το γιατί διορίστηκε στην κοινότητα του σκάφους. Ποτέ δεν κάνουμε. «Οι προθέσεις μου ήταν καλή," είπε ο Lalicata. Αρκετά είπε.

• Με ένα γυμνό απαρτία των παρόντων μελών, Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 υποστήριξαν μια διακύμανση ζωνών με ψήφους 19-7, με 1 αποχή.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι ακόμα και αν ένας από τους αρχιτέκτονες σήμερα εργάζονται για το έργο βρίσκεται στο Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 του σκάφους, και "αν του επιτρέπεται να μιλήσει νόμιμα," ο πρόεδρος του ζήτησε να μην («επειδή δεν φαίνεται kosher »). Εκτός αυτού, ο αρχιτέκτονας απείχε από την ψηφοφορία.

Ούτε πρέπει να θεωρηθεί ως προβληματικό το γεγονός ότι η Ζώνη και Διακύμανση πρόεδρο, ο οποίος οδήγησε την επιτροπή και αρχικά αξιολόγηση της εφαρμογής ήταν ένας από τους αρχιτέκτονες για το έργο το 2009.

Ούτε έχει σημασία ότι κανένας από αυτούς τους ανθρώπους ζουν στην περιοχή της κοινότητας του σκάφους. Χρησιμεύουν επειδή νοιάζονται. Το έχουν συμφέροντα. Αλλά δεν είναι οικονομικά συμφέροντα, γιατί αυτό δεν θα πρέπει να επιτρέπεται.

Σκεφτείτε μόνο, με 178.000 κατοίκους στην περιοχή, ποιες είναι οι πιθανότητες ότι δύο από 27 ψήφου τα μέλη της κοινότητας του σκάφους θα έχουν μια άμεση σύνδεση με αυτό το πολύ έργο το οποίο χτίστηκε μεγαλύτερο από ό, τι επιτρέπεται και κατέστρεψε μερικά σπίτια στη διαδικασία;

Προφανώς, αυτό δεν είναι απολύτως σύγκρουση συμφερόντων. Αλλά μην πάρτε τη λέξη μας, εδώ είναι η λίστα της πόλης από χρήσιμες συνδέσεις σχετικά με τη σύγκρουση συμφερόντων και των κοινοτικών συμβουλίων.

• Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 ενημερώθηκε από μια παρωδία Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 ιστοσελίδα. Αυτό δεν πρέπει να συγχέεται με την πραγματική ιστοσελίδα του Queens κοινοτικού συμβουλίου 1. Συγκρίνετε τα δύο. Είναι πολύ εύκολο να πει κανείς ποια από αυτά είναι πραγματικό, είναι ποια είναι, ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου το έθεσε, «ένα site μπλα μπλα, πιθανώς γραμμένο από ένα κορίτσι."

Είναι κρίμα που κάποιοι "ανώνυμοι ηλίθιοι θα κάνουν ψευδείς κατηγορίες εναντίον ενός εργατικός, εθελοντική κοινότητα συμβούλιο." Μετά από όλα, "ο καθένας έχει δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου. Αλλά για να μιμηθεί και να προσπαθήσει να βγει ως αντιπροσωπεύει ένα πρακτορείο της πόλης είναι απλά λάθος."

• Τον Απρίλιο, Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 είχε μια στενή ψηφοφορία! Αυτό είναι σπάνιο.

Το 2012:

• Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 ανακαλύψει τελικά το internet! Μαζί με ένα "δικτυακό τόπο,« αποδεικνύεται υπολογιστές είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μοιραστείτε τις συνταγές και να παρακολουθήσουν βίντεο από αξιολάτρευτο εγγόνια.

• Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 αγωνίστηκε με επιτυχία δύο προσπάθειες αντι-αυτοκίνητο. Με 65 τοις εκατό των υπαρχουσών δυνατοτήτων μέλη με δικαίωμα ψήφου, το συμβούλιο έλαβε μια τολμηρή στάση (με ψήφους 25-7) ενάντια στις επιθυμίες της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων και νίκησε DOT προσπάθειες για να επιβάλει μια μικρή "Times Square", όπως πεζών plaza σε Newtown Avenue. "Έχουμε ήδη υπομείνει ποδηλατόδρομους, όπου υποτίθεται ότι δεν πρέπει να οδηγούν." Φυσικά, χάρη στην σκληρή δουλειά των Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1, δεν υπήρξε ποτέ η άρση κάθε λωρίδα κυκλοφορίας στην κοινότητά μας, για ποδήλατα ή πεζοί. Αλλά το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι η προτεινόμενη «δημόσια πλατεία" ήταν μέρος της "στάσης αντι-αυτοκινήτων της διοίκησης αυτής." Και αυτή η πρόταση DOT θα έχουν όντως κλείσει ένα 30-πόδι διαστολής του δρόμου και να αφαιρεθεί τρεις θέσεις στάθμευσης. Όλοι γνωρίζουν μια ευχάριστη δημόσιο χώρο προσελκύει αλήτες. Και δεν υπάρχει τίποτα σαν την επιτάχυνση αυτοκίνητα για να κρατήσει μακριά το συρφετός και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής. Αυτό είναι το εμπρός-σκέψης αστική όραμα μπορείτε να βασίζεστε από Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1.

• Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 καταψήφισαν την πρόταση του Queens Kickshaw να εξαλείψει ένα χώρο στάθμευσης μπροστά από το κατάστημά τους. Η επιχείρηση ήθελε να δημιουργήσει μια λεγόμενη «μαντρί ποδήλατο", το οποίο θα παρέχεται χώρος στάθμευσης για 12 ποδήλατα. Ενώ οι περισσότερες στάθμευσης είναι συνήθως μία από τις σημαντικότερες ανησυχίες μας, οδηγούμε και δεν κάνουν ποδήλατο στα καταστήματα. Εκτός αυτού, γιατί οι άνθρωποι πληρώνουν τόσα πολλά για τον καφέ και ψητό τυρί χωρίς κρέας;

Το 2011:

• Κατά τη διάρκεια συνάντησης δημαρχείο στην Αστόρια, ένα από τα μέλη του Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 απάντησε με μια δήλωση από ένα άτομο από τη μουσουλμανική American Society of Queens λέγοντας, «οι άνθρωποι σας είναι βίαιη και ασεβείς!" Ξαφνιάστηκε ότι οι λέξεις αυτές παρερμηνεύτηκαν και εκφράζει τη λύπη της αν κάποιος έχει προσβληθεί. Για να διευκρινίσει, αυτές οι λέξεις "στρέφονταν μόνο σε καταχρηστική και ασεβής οδηγοί ταξί στολή που δημιούργησαν πρόβλημα στην κοινότητα για πολλά χρόνια, και όχι σε οποιαδήποτε ευρύτερη κοινότητα." Εντάξει;

Το 2010:

• Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 "πράσινο φως" rezoning που προστατεύει το χαρακτήρα της γειτονιάς, ενώ δίνει προγραμματιστές την ελευθερία που χρειάζονται για μεγαλύτερα, πιο κερδοφόρα σύγχρονα κτίρια, όπως πολυτελή πολυκατοικίες.

• Η πόλη της Νέας Υόρκης πλήρωσε 98.000 δολαρίων οικισμός σε μια πρώην γυναίκα staffer στο Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 ο οποίος είχε ισχυριστεί σε μια ομοσπονδιακή μήνυση που είχε σεξουαλική παρενόχληση από πρώην περιφερειακό διευθυντή του Διοικητικού Συμβουλίου. Δεν υπήρχε εύρημα ή αποδοχή από οποιαδήποτε αδικοπραγία. Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, «Ήταν όλα ένα σταμνί του s -. T Το γεγονός ότι έχει πάρει τίποτα είναι μια αδικία .... Ήταν ανίκανη και η μήνυση ήταν αντίποινα γιατί της είπα να βγούμε ή να είχα γράψει της και να πάρει την απέλυσε. "

Το 2008:

• Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 νίκησε προσπάθειες για να τοποθετήσετε ένα 50-μονάδα στο σπίτι για τους ψυχικά ασθενείς σε «οπτικά και ιστορικά έμπειρος" παραθαλάσσια περιοχή μας. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτή η φράση, αλλά ξέρουμε ότι είναι πίσω αυλή μας. Έτσι, όχι.

Το 2001:

• Το Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 νίκησε με επιτυχία ένα σχέδιο για να δημιουργηθεί μια σιδηροδρομική σύνδεση με το αεροδρόμιο LaGuardia. Το σχέδιο θα επεκταθεί το τρένο Ν προς το αεροδρόμιο. «Το έργο θα πρέπει να είναι στο πίσω μέρος του καυστήρα και να παραμείνει εκεί. Θα αγωνιστούμε αυτό το πράγμα όσο πιο σκληρά μπορούμε για όσο διάστημα θα πρέπει να."

Ενώ το σχέδιο θα είχε τεράστιο όφελος για την πόλη και τους περισσότερους κατοίκους της κοινότητας, Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 μέλη δεν λαμβάνουν δημόσια συγκοινωνία προς το αεροδρόμιο. Έχουμε υπερασπίστηκε τα δικαιώματα των μειονοτήτων των ιδιοκτητών σπιτιού που ανησυχούσαν για την κατασκευή θόρυβο. Όχι στην αυλή ή πάνω μας, παρακαλώ.

Τουρισμός και Επισκέπτες

Η περιοχή εκπροσωπείται από Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 είναι ένας προορισμός για ολόκληρη την πόλη! Astoria πήρε το όνομά του για τον John Jacob Astor και ενσωματώθηκε ως ανεξάρτητο χωριό 1838. 1870 Astoria έγινε μέρος του νεοσύστατου και ανεξάρτητου Λονγκ Άιλαντ Σίτι (που ζει σε ταχυδρομικούς κώδικες μας). Όταν η ενοποίηση της Νέας Υόρκης που συνέβη το 1898, Astoria εντάχθηκε το δήμο του Queens και την πόλη της Νέας Υόρκης!

Ένα δελφίνι επισκέφθηκε Astoria το 2013! Γιατί δεν το κάνετε εσείς;

Οδηγίες

Από το New Jersey, The Bronx, και Upstate Νέας Υόρκης, να λάβει τη γέφυρα Triboro προς Queens. Κατεβείτε για την πρώτη έξοδο, 31st Street. Από το Μπρούκλιν και το Staten Island αναλάβει την LIE στο Queens. Από το Μανχάταν πάρει το Queensboro Bridge και βόρεια κεφάλι. Από την Άνω Οδών λάβει 21st Street. Από την Κάτω οδόστρωμα λάβει 33rd Street. Από το Long Island λάβει το Grand Central Parkway και την έξοδο πριν από τη Γέφυρα Triboro. Πληροφορίες Χώρος στάθμευσης μπορεί να βρεθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Μεταφορών.

Για το μετρό ή το λεωφορείο οδηγίες ή πληροφορίες σχετικά με το πώς να αγοράσετε μάρκες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Αρχή διέλευσης. Astoria σερβίρεται ανά πάσα στιγμή από τη γραμμή RR.

Σημεία Ενδιαφέροντος

• Είμαστε στο σπίτι με τους Kaufman Astoria Studios. Ιδρύθηκε από τον θρυλικό Adolph Zuckor το 1920, οι φάσεις τους έχουν κοσμήσει με αστέρια όπως ο Bill Cosby, Harrison Ford, Μέριλ Στριπ, Αλ Πατσίνο, Μελ Γκίμπσον, Demi Moore και το cast του Sesame Street.

• Έχουμε την το Μουσείο Κινούμενης Εικόνας, το Μουσείο Noguchi, Athens Square Park, Socrates Sculpture Park, και το πιάνο Steinway Factory.

• 37th Street νότια της Ditmars ήταν η «θέσπιση βολή» για Seinfeld (το σπίτι των γονιών George Costanza του). Δρόμους και τα σπίτια μας έχουν υπηρετήσει ως σύνολα ταινιών και θέσεις σε αμέτρητες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, συμπεριλαμβανομένων Serpico, Τζούλι και Τζούλια, και το remake του Arthur. Archie Bunker έζησε στην Αστόρια!

• Υπάρχει μια εκπληκτική ποικιλία από καταστήματα, αλλά το Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 επιθυμεί να τονίσει ότι "Northern Boulevard έχει πολυκαταστήματα, όπως η Home Depot, Marshalls, Αθλητισμός Αρχή, και το Best Buy, καθώς και τις πολλές αντιπροσωπείες αυτοκινήτων!" Υπάρχουν επίσης πολλά ανεξάρτητα καταστήματα μόλις και μετά βίας αξίζει να αναφερθεί.

• Steinway Street είναι ίσως το μεγαλύτερο εμπορικό δρόμο της λιανικής πώλησης στο Queens. Προς βόρειο άκρο της, μεταξύ Astoria Blvd και 28η λεωφόρο, πάνω από 20 "ναργιλέ" αίθουσες προσέλκυση μουσουλμάνων μεταναστών και το άγρυπνο μάτι του NYPD.

• "Queens Plaza είναι η πύλη σε Queens από το Μανχάταν και αναπτύσσεται με πολυώροφα κτίρια κατοικιών και ξενοδοχεία." Εταιρική κατοίκους, όπως Jet Blue συνυπάρχουν με την ψυχαγωγία κυρίων. Σε μια συγκινητική παράδοση, τις πρώτες πρωινές ώρες του το πρωί, οι κρατούμενοι από το νησί Rikers χαιρετίστηκε από τους αγαπημένους τους, όταν το βήμα έξω από το Τμήμα Διορθώσεις λεωφορεία. Πολλά νέα ξενοδοχεία σε αυτήν την περιοχή.

• Boy, έχουμε το καλό φαγητό! Είτε σας αρέσει εθνοτική ή κανονικό φαγητό, έχουμε "εστιατόρια" για σας. Πολλοί "εστιατόρια" έχουν Κοινοτικό Συμβούλιο 1 εγκεκριμένων θέσεων πεζοδρόμιο, δεδομένου ότι προσθέτει μια τέτοια ωραία "ευρωπαϊκό" αίσθηση.

• Γνωρίζατε Hellgate Bridge ήταν η έμπνευση για το σχεδιασμό του Sydney Harbour Bridge στην Αυστραλία;

• Η δική μας "οπτικά και ιστορικά έμπειρος" προκυμαία είναι «το μέλλον για την ανάπτυξη στην κοινότητά μας." Δεν έχουμε ιδέα τι είναι το "οπτικά και ιστορικά έμπειρος προκυμαία" σημαίνει.

• Η Βοημίας Beer Hall (ιδρύθηκε το 1910) ενέπνευσε μια αναβίωση μπιραρία γύρω από τη Νέα Υόρκη. Η εγκατάσταση χαρακτηρίστηκε στο Grand Theft Auto 4.

• Tony Bennett είναι από Αστόρια! Ποιος δεν αγαπά τον Τόνι;

• Για 20 χρόνια (μέχρι το 2010) Σάμπρα Hummus έγινε εδώ στην περιοχή του Queens κοινοτικού συμβουλίου 1 Δεν έχει τόσο καλή γεύση, δεδομένου ότι έχουν μετακινηθεί. Σοβαρά.

• SingleCut, το πρώτο μεγάλο ζυθοποιείο Queens », δεδομένου ότι η απαγόρευση, που άνοιξε το 2012 στο Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1. Πιστεύουμε μπύρες τους είναι πολύ λυκίσκου, αλλά κάνει τους εύχομαι το καλύτερο της τύχης.

• Νέα κτίρια στο Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 είναι σύγχρονο, υγιεινό, και βραβευμένο.

• Rikers νησί κατέχει τοπικές παραβάτες, οι οποίοι αναμένουν να δικαστούν και όσοι εκτίουν ποινές ενός έτους ή λιγότερο ή περιμένουν να μεταφερθούν σε άλλη εγκατάσταση. Βάλτε μαζί, οι δέκα φυλακές του Rikers νησί θα είναι η δεύτερη σε μέγεθος! Λειτουργεί με την Νέα Υόρκη Τμήμα Διορθώσεις, Rikers νησί έχει προϋπολογισμό 860 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο, το προσωπικό των 9.000 αξιωματικοί και 1.500 πολίτες να ελέγχουν ένα πληθυσμό τρόφιμος έως 14.000 άνδρες και γυναίκες. Το λεωφορείο Q100 παρέχει πρόσβαση στο νησί Rikers Κέντρο Επισκεπτών.

• Μερικά από τα καλύτερα δημόσια στέγαση στο έθνος μπορεί να βρεθεί στο Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 περιοχή. Αυτές περιλαμβάνουν τις Astoria Homes, το Ravenswood σπίτια, τα Woodside σπίτια, και, ίσως το πιο διάσημο, το Queensbridge σπίτια. Άνοιξαν το 1939 και είναι σήμερα το μεγαλύτερο δημόσιο συγκρότημα κατοικιών στην Αμερική, το σπίτι σε 6.900 φτωχούς και την εργατική τάξη της Νέας Υόρκης. Τα κτίρια, χτισμένα με το φθηνό, χαρακτήρισε "skip πάτωμα" ανελκυστήρες μέχρι μια ανακαίνιση το 2007. Νας, Mobb Deep, Marley Marl, MC Shan, και Roxanne Shante έχουν όλοι ονομάζεται "The Bridge" το σπίτι τους.

Περίφημα σύγχυση σύστημα • Queens 'ομοίως αριθμημένα δρόμους και λεωφόρους τέθηκε σε λειτουργία για να επιβάλει την τάξη στο Queens, φροντίζοντας υπήρχε μόνο ένας δρόμος ανά όνομα! Το σύγχρονο σύστημα επιβλήθηκε στις περιοχές του Λονγκ Άιλαντ Σίτι το 1925 να θυμάστε ποιο τρόπο είναι ποια, μπορείτε να μάθετε την παρακάτω τραγουδάκι, που τραγουδιέται με το ποσό της Little Brown Κανάτα:

Στο Queens για να βρείτε τοποθεσίες καλύτερο,
Λεωφόρους, δρόμους, και Drives τρέξει West
Αλλά τρόπους για τη Βόρεια ή Νότια 'απλό tis.
Οι Δρόμοι ή Τόπος ή ακόμα και Lane.
Ενώ ακόμα και οι αριθμοί που θα συναντήσετε,
Κατά τη Δύση ή Νότια Street.

Αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να βρείτε παλιά τους αριθμούς του δρόμου πάνω από τις πόρτες κάποιων σπιτιών!

Για να οργανώσετε την επίσκεψή σας και να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα γεγονότα της γειτονιάς και τοπικών ηρώων, ανατρέξτε στην ενότητα "ιστολόγια", όπως μας [Heart] Astoria, 30th Avenue, Astoria Ugly, Boromag, Astorians.com και γιατί Αφήστε Astoria ?!

FAQs (Συχνές ερωτήσεις)

• Πότε και πού Το Κοινοτικό Συμβούλιο Meet;

Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 κατέχει τακτικά προγραμματισμένα, πλήρη συνεδρία του την τρίτη Τρίτη κάθε μήνα στο Astoria World Manor, 25-22 Astoria Boulevard, στις 7 μ.μ. (Με την ευκαιρία του χρόνου μπορεί να ποικίλει, παρακαλούμε να ελέγξετε την ημερήσια διάταξη.)

• Πώς μπορώ να γίνω μέλος του Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1;

Αν θέλετε να γίνετε μέλος της κοινότητας του σκάφους, υπάρχει μια εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε απευθείας σύνδεση. Παρακαλούμε ακολουθήστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες. Μην ξεχάσετε να πάρετε την υπογραφή του τοπικού συμβουλίου προσώπου σας!

• Έχω να δωρίσουν χρήματα να του My κράτη να Get On του Κοινοτικού Συμβουλίου;

Όχι, όμως, τα περισσότερα μέλη έχουν. Για περισσότερα σχετικά με τη σύγκρουση συμφερόντων και υπηρεσιών στις κοινότητες, εδώ είναι η λίστα της πόλης από χρήσιμες συνδέσεις. Ιδιαίτερη σημασία για Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1: "Ένα μέλος της κοινότητας του σκάφους δεν μπορεί, ωστόσο, ψηφοφορία για κάθε θέμα πριν από την κοινότητα του σκάφους του ή της, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια προσωπική και άμεση οικονομική απολαβή για το μέλος της κοινότητας του σκάφους ή σε οποιονδήποτε που συνδέεται με το κοινότητα μέλος του διοικητικού συμβουλίου. "

• Μήπως έχω να ζουν στην κοινότητα για να υπηρετήσουν στο Κοινοτικό Συμβούλιο;

Θεέ μου, όχι! Ευτυχώς δεν υπάρχει καμία απαίτηση διαμονής. Ίσως το 20 τοις εκατό των μελών της - ποιος ξέρει; - Διατηρούν συνδέσεις με την κοινότητα μόνο μέσω των επιχειρήσεων και του δικαίου συμφέροντα.Οι ιδιοκτησίας αναφέρει απλώς ότι «μέλη του διοικητικού συμβουλίου πρέπει να είναι κάτοικοι της Νέας Υόρκης που ζουν ή έχουν μια επιχείρηση, επαγγελματίας, ή άλλο σημαντικό ενδιαφέρον στην περιοχή." Είναι τόσο ωραίο ότι ακόμη και οι μη κάτοικοι θέλουν να υπηρετήσουν ανιδιοτελώς σε αυτή την κοινότητα!

• Πώς μπορώ να γίνει κάτι;

Καλέστε 311 911 Χρήση για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που σχετίζονται με την αστυνομία, πυροσβεστική ή ασθενοφόρο.

• Πώς μπορώ να βρω Bike χώρος στάθμευσης μπροστά από την επιχείρησή μου Όπως βλέπω στο Υπόλοιπο της πόλης.

Δεν μπορείς. Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 αποθαρρύνει τις αιτήσεις για πάρκινγκ για ποδήλατα και αν είναι μέρος της κάθε «στάση αντι-αυτοκινήτων» και παίρνει μακριά κάθε πολύτιμο χώρο στάθμευσης για τα αυτοκίνητα. Και το Υπουργείο Μεταφορών δεν θα λειτουργήσει χωρίς την έγκριση ενός κοινοτικού συμβουλίου για τέτοιες επιπολαιότητες.

• Γιατί οι Βαμμένο ποδήλατο Lanes Βασικά Disappear Βόρεια της 34ης Ave;

Επειδή βόρεια της 34th Ave είναι όπου τα αυτοκίνητα-πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο Επαρχιακό 22 αρχίζει. Θα μου άρεσε να κρατήσει ποδηλατόδρομους από ολόκληρη την περιοχή μας, αλλά μερικές φορές αυτό το καταραμένο Jimmy Van Bremer δεν μπορεί να σταματήσει.

• Είναι Citibikes Ερχόμενοι στην περιοχή;

Ίσως. Τελικά. Αλλά έχουμε σίγουρα δεν κάνει τίποτα για να το ενθαρρύνει.

• Είναι αυτό το πραγματικό Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 ιστοσελίδα;

Όχι βέβαια. Αυτό είναι μια παρωδία, όπως αναφέρθηκε στην DNAinfo.com, το Queens Chronicle, η εφημερίδα Daily News, η Times Ledger, και DNAinfo again.The πραγματική ιστοσελίδα είναι εδώ. Όμως, η καλή τύχη που βρίσκει καμία ουσιαστική πληροφορία σχετικά με την πραγματική ιστοσελίδα για το τι κάνει στην πραγματικότητα το Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1.

• Είναι αλήθεια Η πόλη της Νέας Υόρκης Θα απειληθεί με αγωγή;

Ναι. Για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Προφανώς το Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ ή ευπρόσδεκτη δημόσιας κριτικής.

• Ο Γιος του πρώην μελών του Συμβουλίου Peter Vallone, ο πρεσβύτερος, δήλωσε Αυτή η ιστοσελίδα είναι το έργο του "Anonymous ηλίθιοι ... Νομίζω ότι είναι κρίμα που η Εργατικός Εθελοντές Στο Κοινοτικό Συμβούλιο μας πρέπει να ανεχτούμε Με Anonymous, ψευδείς κατηγορίες!" Τι δίνει;

Θεέ μου, είμαστε κακό. Και σύγχυση. Επειδή ο γιος του πρώην βουλευτή του Peter Vallone, ο πρεσβύτερος είπε ότι ποτέ δεν έχει επισκεφθεί αυτόν τον ιστότοπο. Και μαζί με ποτέ δεν είναι λάθος, είπε πάντα την αλήθεια. Αλλά αυτό που βρίσκουμε πιο περίεργο είναι ότι δεν υπάρχουν πραγματικά οποιεσδήποτε κατηγορίες σε όλα σε αυτή την ιστοσελίδα (πολύ λιγότερο οποιαδήποτε ψεύτικα).

Τα πάντα σε αυτό το site είναι αλήθεια, τουλάχιστον όσο γνωρίζουμε (διορθώσεις είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτες). Πολλά από αυτά που μπορεί να ερμηνευθεί από ορισμένους ως "κατηγορίες" είναι πραγματικά εισαγωγικά είπε ο Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 μέλη. Είναι αστείο μόνο και μόνο επειδή είναι αλήθεια.

Εμείς δεν αποδίδουν αυτά τα αποσπάσματα σε μεμονωμένα μέλη, διότι δεν θέλουμε να θεωρηθεί ως επιλογή σε μεμονωμένα μέλη. Αυτή η ιστοσελίδα προορίζεται να είναι κατατοπιστική και χιουμοριστικές, δεν εκδικητική. Δεν έχουμε τίποτα εναντίον των μελών του διοικητικού συμβουλίου προσωπικά. Είναι πολύ καλοί άνθρωποι που ίσως εργάζονται σκληρά για να εκπροσωπούν τα συμφέροντά τους πολύ καλά. Εμείς απλά θέλουμε μια κοινότητα συμβούλιο που αντιπροσωπεύει στην πραγματικότητα το σύνολο της κοινότητας.

• Αντί γκρινιάζοντας, γιατί δεν την Εγγραφή Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1;

Αυτή η καταπληκτική ιδέα ήταν υποκριτικά προτείνεται από το Περιφερειακό Διευθυντή Queens κοινοτικού συμβουλίου 1. Το όλο πρόβλημα ήταν ότι το διοικητικό συμβούλιο δεν ήταν ανοιχτή σε νέα μέλη. Αν η κοινότητα του σκάφους ήταν ανοιχτή σε νέα μέλη - και είχε το Κοινοτικό Συμβούλιο είχε πράγματι ιστοσελίδα του το 2012 - θα έχουν ποτέ δημιουργηθεί αυτό το δικτυακό τόπο.

• Τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα τώρα. Έτσι, hey, για όλα τα ξέρετε, ίσως είναι τώρα μέλη του Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1!

Επικοινωνία

Η πραγματική πραγματική Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1 βρίσκεται στη διεύθυνση:
45-02 Ditmars Boulevard
LL Suite 1025 (Pistilli Grand Manor)
Astoria, NY 11105
Τηλέφωνο: 718-626-1021
Fax: 718-626-1072
Email: qn01@cb.nyc.gov

Πρόεδρος: Vinicio Donato
Περιφερειακό Διευθυντή: Lucille T. Hartmann

Μέσος χρόνος απόκρισης είναι μία εβδομάδα, αλλά δεν εγγυώνται μια απάντηση.

Λάβετε μέρος: Ρωτήστε πώς μπορείτε να γίνετε μέλος!

Διορθώσεις, σχόλια, και τις ιστορίες σας για Queens Κοινοτικό Συμβούλιο 1, τόσο καλό και το κακό, μπορεί να σταλεί σε mail@cb1queens.org. Αλλά σας παρακαλώ να σημειώσετε ότι κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται σε mail@cb1queens.org δεν πάει στην πραγματική κοινότητα συμβούλιο. Το πραγματικό διοικητικό συμβούλιο μπορεί να φτάσει στο contacdt παραπάνω στοιχεία.

Η Lil 'Genius Grant

Ναι, ενώ αυτή η ιστοσελίδα είναι μια παρωδία, αυτό το βραβείο θα είναι πολύ πραγματικό!

Σύντομα θα μπορεί να ανακοινώσει το πρώτο παραλήπτη της CB1Queens.org Fellowship.

Η CB1Queens.org Fellowship φαίνεται, τουλάχιστον από εμάς, ως τοπική απομίμηση ενός πολύ κακή-ατόμου του MacArthur Fellowship. Ελπίζουμε να κάνουμε κάτι καλό, αλλά δεν έχουν πολλά χρήματα για να το πράξουν. Επίσης, σε αντίθεση με την πραγματική "επιχορήγηση ιδιοφυΐα,« δεν έχουμε στην πραγματικότητα μια τυπική διαδικασία επιτροπής ορισμού ή επιλογής.

Η επιχορήγηση αυτή, δεν είναι ακόμη ευρέως γνωστή ως η Lil 'Genius Grant, θα παραχωρήσει ανώνυμα ένα one-time no-strings εγγεγραμμένων $ 1000 χρηματικό βραβείο για τα άτομα σε μία από τις τρεις κατηγορίες:

Κοινότητα βελτίωση: Κάποιος που κάνει του ή στη γειτονιά της ένα καλύτερο μέρος.

Ανάγκη: Κάποιος που βοηθά πραγματικά τους ανθρώπους σε ανάγκη. Ή απλά κάποιος σε ανάγκη.

Καλλιτεχνική: κάποιος που δημιουργεί και κάνει τον κόσμο καλύτερο, ή τουλάχιστον ένα πιο ενδιαφέρον μέρος.

Ενώ 1.000 δολαρίων δεν μπορεί να αλλάξει τη ζωή, δεν είναι ψίχουλα για εμάς. Ελπίζουμε εκείνοι για την παραλαβή τέλος να αισθάνονται το ίδιο!